Provide+ BV is leverancier van internet, telefonie en televisiediensten in Nederland. Al 20 jaar zijn wij actief in de telecomsector en bieden wij onze diensten aan via verschillende zelfstandig internetserviceproviders.

Met onze eigen merken PLINQ en VAIBR leveren wij diensten via een groot aantal verschillende kabel, DSL en glasvezelnetwerken door heel Nederland.

Daarnaast wordt onze whitelabel dienstverlening afgenomen door verschillende zelfstandige internet serviceproviders.

PLINQ BV

PLINQ is een volledig zelfstandige internet serviceprovider. Al ruim 18 jaar bieden zij internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen door heel Nederland. Dat doen zij voornamelijk via glasvezel. Bij PLINQ krijgen klanten maximale keuzevrijheid. Pakketten kunnen volledig zelf samengesteld worden, hierdoor betalen klanten nooit teveel.

Kijk voor meer informatie op www.plinq.nl

VAIBR BV

VAIBR is een nieuwe speler op de dynamische glasvezelmarkt.Bij VAIBR geloven wij in een strak aanbod waarmee iedereen profiteert van de voordelen van glasvezel.

Géén onoverzichtelijke pakketten, geen eindeloze opties. We willen het helder houden en vooral hele goede diensten leveren.

Kijk voor meer informatie op www.vaibr.nl